Agenda

Hieronder volgt een agenda van bijeenkomsten waar leden van het platform voor uitgenodigd worden.

ALLE BIJEENKOMSTEN ZIJN I.V.M. COVID-19 VOORLOPIG AFGELAST

AFGELAST!!! - Docentendag Infra-docenten

Op 9 juni 2020 vindt de jaarlijkse docentendag Infra-docenten plaats. Het gaat om een docentendag voor docenten die les geven aan MKF Infra BOL4. Op deze dag worden ervaringen uitgewisseld en worden kansen gecreëerd om tot verder samenwerking te komen. We zijn te gast bij Scalda.

Roadshow
Op 8 oktober 2019 is er een ‘opleidingendag’ voor MBO-studenten georganiseerd door Leica. Op deze dag zullen de studenten maken kennis met de laatste innovaties, zoals de Leica BLK2Go mobile imaging laserscanner, de RTC360 lasercanner, Airborne mapping, grondradar, machinebesturing, total station, GNSS en vele andere oplossingen. In de presentaties wordt nader ingegaan op de mogelijkheden van de apparatuur en software en natuurlijk kunnen de studenten de apparatuur zelf ter hand nemen tijdens de demonstraties. Meer info en aanmelden kan hier.

BIM onderwijsdag

Op 2 oktober 2019 is de BIM-onderwijsdag. Bouwbranche, onderwijs en overheid werken samen aan een betere instroom van BIM-modelleurs. Ervaringen vanuit zowel het onderwijs als bedrijfsleven vormen de rode draad van het programma. U wordt meegenomen in de laatste stand van zaken betreft BIM-onderwijs. Meer info en aanmelden kan hier.

Docentendag Infra-docenten

Op 11 juni 2019 vindt de jaarlijkse docentendag Infra-docenten plaats. Het gaat om een docentendag voor docenten die les geven aan MKF Infra BOL4. Op deze dag worden ervaringen uitgewisseld en worden kansen gecreëerd om tot verder samenwerking te komen. We zijn te gast bij Koning Willem I.

Meetweek op Ameland

Van 3 t/m 6 juni 2019 organiseren het Da Vinci College, Friese Poort, Hoornbeeck College, Horizon College, Koning Willem I, ROC Midden Nederland, ROC Nijmegen, ROC van Amsterdam, ROC West Brabant en Techniek College Rotterdam in een unieke samenwerking een meetweek voor studenten op Ameland.

Infra-dag voor docenten en studenten

Op 3 oktober 2018 is er in Leeuwarden een infradag voor docenten én studenten. Dit in het kader van ‘Leeuwarden Culturele hoofdstad’. Het beloofd een grootst evenement te worden. De organisatie is in handen van ROC Friese Poort.

Docentendag Infra-docenten

Op 12 juni 2018 vindt de jaarlijkse docentendag Infra-docenten plaats. Het gaat om een docentendag voor docenten die les geven aan MKF Infra BOL4. Op deze dag worden ervaringen uitgewisseld en worden kansen gecreëerd om tot verder samenwerking te komen. Wij zijn te gast bij ROC Friese Poort.

Curcus GPS en Totalstation

Op 24 mei 2018 wordt er een cursus GPS en Totalstion georganiseerd. Betrokken ROC's zijn uitgenodigd deel te nemen voor cursus.

Meetweek op Ameland

Van 14 t/m 18 juni 2018 organiseren het Alfa-college, ROC Nijmegen, Techniek College Rotterdam en ROC Friese Poort in een unieke samenwerking een meetweek voor studenten op Ameland.

Docentendag onderwijscluster BIB

Op 22 maart 2018 vindt de tweede docentendag van het onderwijscluster van de btg Bouw, Infra en Beschermingstechnieken (BIB) plaats. In een inspirerende omgeving wordt ingegaan op leren en examineren. meer info en aanmelden kan hier.

BIM congres

Op 7 november 2017 organiseert het Tech College samen met BIMregister en Bouwend Nederland het BIM congres regio Utrecht. Het congres vindt plaats tussen 12.30 - 17.30 uur op de Harmonielaan 2 in Nieuwegein. Centraal staat de samenwerking tussen de branches Bouw, Installatie- en Elektrotechniek en de toegevoegde waarde van BIM voor deze samenwerking. Het ROC Midden Nederland en de betrokken partijen in het programma gaan graag met u het gesprek aan om samen verder te ontwikkelen. Het congres is gratis toegankelijk. Meer info en aanmelden kan hier.

BIM onderwijsdag

Op 10 oktober 2017 is de BIM-onderwijsdag. Bouwbranche, onderwijs en overheid werken samen aan een betere instroom van BIM-modelleurs. Ervaringen vanuit zowel het onderwijs als bedrijfsleven vormen de rode draad van het programma. U wordt meegenomen in de laatste stand van zaken betreft BIM-onderwijs. Meer info en aanmelden kan hier.

Bijeenkomst Keuzedeel innovaties in de wegenbouw (vervolg 3)

Op 26 september 2017 wordt er bij het SOMA college in Harderwijk opnieuw een bijeenkomst keuzedeel innovaties in de wegenbouw georganiseerd door de Universiteit Twente, ASPARi, verschillende mbo’s en ingenieursbureaus. Hier worden partijen uit het mbo onderwijs, hbo onderwijs, bedrijfsleven en overheid uitgenodigd om invulling te geven aan het lesmateriaal voor dit keuzedeel.

Docentendag Infra-docenten

Op 20 juni 2017 vindt de jaarlijkse docentendag Infra-docenten plaats. Het gaat om een docentendag voor docenten die les geven aan MKF Infra BOL4. Op deze dag worden ervaringen uitgewisseld en worden kansen gecreëerd om tot verder samenwerking te komen. Wij zijn te gast bij Techniek College Rotterdam.

Meetweek op Ameland

Van 12 t/m 16 juni 2017 organiseren het Alfa-college, Radius College, Koning Willem I College, Techniek College Rotterdam en ROC Friese Poort in een unieke samenwerking een meetweek voor studenten op Ameland.

Werkconferentie examinering Bouw & Infra

Concreet Onderwijsproducten organiseert op 11 en 17 mei 2017 werkconferenties over nieuwe examineringsmogelijkheden voor de middenkaderopleidingen. Deze werkconferenties in Breda en Harderwijk zijn bedoeld voor onderwijsmanagers en teamleiders/docenten van de bol 4-opleidingen bouw en infra.

Bijeenkomst Keuzedeel innovaties in de wegenbouw (vervolg 2)

Op 9 mei 2017 wordt er bij het SOMA college in Harderwijk opnieuw een bijeenkomst keuzedeel innovaties in de wegenbouw georganiseerd door de Universiteit Twente, ASPARi, verschillende mbo’s en ingenieursbureaus. Hier worden partijen uit het mbo onderwijs, hbo onderwijs, bedrijfsleven en overheid uitgenodigd om invulling te geven aan het lesmateriaal voor dit keuzedeel.

Docentendag onderwijscluster BIB

Op 23 maart 2017 vindt de eerste docentendag van het onderwijscluster van de btg Bouw, Infra en Beschermingstechnieken (BIB) plaats. In een inspirerende omgeving wordt ingegaan op leren en examineren.

Bijeenkomst Keuzedeel innovaties in de wegenbouw (vervolg 1)

Op 21 februari 2017 wordt er bij het SOMA college in Harderwijk opnieuw een bijeenkomst keuzedeel innovaties in de wegenbouw georganiseerd door de Universiteit Twente, ASPARi, verschillende mbo’s en ingenieursbureaus. Hier worden partijen uit het mbo onderwijs, hbo onderwijs, bedrijfsleven en overheid uitgenodigd om invulling te geven aan het lesmateriaal voor dit keuzedeel.

Bijeenkomst Keuzedeel innovaties in de wegenbouw

Op 10 oktober 2016 wordt er bij het SOMA college in Harderwijk een bijeenkomst keuzedeel innovaties in de wegenbouw georganiseerd door de Universiteit Twente, ASPARi, verschillende mbo’s en ingenieursbureaus. Hier worden partijen uit het mbo onderwijs, hbo onderwijs, bedrijfsleven en overheid uitgenodigd om invulling te geven aan het lesmateriaal voor dit keuzedeel.

Curcus GPS en Totalstation

Op 20 september 2016 wordt er een cursus GPS en Totalstion georganiseerd. Betrokken ROC's zijn uitgenodigd deel te nemen voor cursus.

Docentendag Infra-docenten

Op 14 juni 2016 vindt de jaarlijkse docentendag Infra-docenten plaats. Het gaat om een docentendag voor docenten die les geven aan MKF Infra BOL4. Op deze dag worden ervaringen uitgewisseld en worden kansen gecreëerd om tot verder samenwerking te komen. Wij zijn te gast bij ROC Midden Nederland.

Docentendag onderwijscluster BIB

Op 21 april 2016 vindt de eerste Docentendag van het onderwijscluster van de btg Bouw, Infra en Beschermingstechnieken plaats. Deze dag biedt docenten inzicht in praktijkervaringen van scholen die al een start hebben gemaakt met het invoeren van herziene kwalificaties. Het vervolg van het programma informeert scholen over de ontwikkelingen in het vmbo en de nieuwe kansen voor een betere aansluiting van het vmbo op het mbo.

Samenwerken en praktijkgericht leren in de infra!

Op dinsdag 12 april 2016 wordt er bij het SOMA college in Harderwijk een startbijeenkomst georganiseerd door de Universiteit Twente, ASPARi, verschillende ROC’s, ingenieursbureaus en SAGEO. Hier worden partijen uit het mbo onderwijs, hbo onderwijs, bedrijfsleven en overheid uitgenodigd om over het onderwerp te spreken.

Curcus AutoCAD Civil 3D

In november en december 2016 wordt er een basiscursus Civil 3D organiseren in samenwerking met CADAccent te Oss. Betrokken ROC's zijn uitgenodigd deel te nemen voor cursus.

Congres ‘BIM en MBO-onderwijs’

Op donderdag 8 oktober 2015 organiseert het ROC van Twente samen met BIMregister een bijeenkomst ‘BIM en MBO-onderwijs’. Deze dag vindt plaats op de locatie aan de Gieterij 200 in Hengelo. Doel van deze bijeenkomst is de functieveranderingen door de werkmethode BIM in het technisch onderwijs te implementeren.

Copyright © 2021 MBOinfra.nl, gemaakt door Floor Nipius

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.